Pentru politica de confidențialitate și politica fișierilor cookies, accesați pagina Politica privind Confidențialitatea și Cookie-urile.

DATE JURIDICE
Denumirea Juridică: SC ATTITUDE FOREVER SRL
CUI: RO16626095
Număr Registru Comerțului: J22/1549/2004
Adresa: str. Octav Băncilă nr.1, construcția C1, cam 7-8, parter, Iași, România

Pentru a preîntâmpina orice problemă ulterioară vă rugăm să citiți termenii şi condiţiile de accesare a site-ului www.e-attitude.ro şi de plasare a comenzilor.

1. Drepturi de autor

Toate materialele postate pe acest site (imagini, texte, logo, elemente grafice) sunt proprietatea SC ATTITUDE FOREVER SRL şi / sau a producătorilor / furnizorilor săi şi sunt protejate de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996), fiind interzisă reproducerea sau utilizarea lor fără acordul scris al proprietarului.

Extras din Legea 8/1996

“Art. 1. (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau științifice, precum și asupra altor opere de creație intelectuală este recunoscut și garantat în condițiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului și comportă atribute de ordin moral și patrimonial.

(2) Opera de creație intelectuală este recunoscută și protejată, independent de aducerea la cunoștință publică, prin simplul fapt al realizării ei, chiar neterminată.

Art. 7. Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creație intelectuală în domeniul literar, artistic sau științific, oricare ar fi modalitatea de creație, modul sau forma de exprimare și independent de valoarea și destinația lor.”

Orice abuz va fi adus la cunoștința autorităților, inclusiv raportare către Google pentru “duplicate content”.

2. Securitatea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SC ATTITUDE FOREVER SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor şi produselor conform ofertei curente, emiterea facturilor în numele clienţilor şi conform comenzilor acestora şi promovarea produselor prin acţiuni specifice de marketing (mail, newsletter, telefonic).

Dacă doriți să fiți clientul nostru, atunci este necesar să ne furnizați datele corecte pentru a putea identifica destinatarul produselor furnizate şi pentru emiterea facturilor pe numele dvs. (în calitate de client).

Refuzul determină imposibilitatea furnizării produselor comandate. Vă asigurăm că toate informaţiile înregistrate în sistemul nostru vor fi prelucrate doar în scopurile menționate mai sus.

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitati ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la programari@e-attitude.ro sau în scris la adresa:

În atenția: SC ATTITUDE FOREVER SRL, str. Octav Băncilă nr.1, construcția C1, cam 7-8, parter. Iași, România.

3. Conținut site

Fotografiile prezentate pe site au caracter informativ şi nu constituie obligativitate contractuală, putând exista diferenţe faţă de produsul real. SC ATTITUDE FOREVER SRL îşi declină răspunderea pentru orice defecţiuni tehnice sau erori de orice natură în prezentarea informaţiilor de pe site şi pentru orice posibile daune aduse utilizatorului ce ar putea decurge din aceasta.

SC ATTITUDE FOREVER SRL îşi declină responsabilitatea pentru conţinutul site-urilor la care ajung utilizatorii prin link-uri de pe site-ul programari@e-attitude.ro. Proprietarii acestor site-uri deţin exclusiv şi integral răspunderea pentru informaţiile furnizate.

4. Soluționarea litigiilor

Orice neînţelegere apărută între SC ATTITUDE FOREVER SRL şi clienţii programari@e-attitude.ro va fi soluţionată pe cale amiabilă, în caz contrar apelându-se la instanţele române de judecată, din raza județului Iași.

Prin înscrierea pe site-ul www.e-attitude.ro vă exprimaţi fără echivoc acordul faţă de termenii şi condiţiile prezentate mai sus, fapt ce are valoare contractuală. Respectivul contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către SC ATTITUDE FOREVER SRL (telefonic sau prin email).

Close
COȘ

Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

Program

Luni - Vineri:
7:00 - 22:00

Sâmbătă:
8:00 - 12:00

Urmărește-ne pe
ABOUT