In epoca tehnologiilor inalte, a gadget-urilor moderne si a jocurilor pe calculator, activitatea fizica a micutului tau poate atinge limitele de jos pe zi ce trece. Astfel, aparte tendinta in randul copiilor de a petrece mai mult timp in lumea virutala, decat in curte sau pe terenuri de joaca. Lipsa activitatii fizice si modul de viata sedentar afecteaza negativ cresterea copilului tau, duc la tulburari ale somnului, aspectului fizic si a sanatatii in general. De aceea, in randurile de mai jos, afla despre beneficiile activitatilor fizice pentru sanatatea copilului tau. 

Beneficii incontestabile

Activitatile fizice active incontestabil ajuta si faciliteaza cresterea copilului intr-o maniera sanatoasa, organizata si disciplinata. Cu alte cuvinte, miscarea inseamna viata, iar sportul inseamna sanatate. Beneficiile activitatilor sportive pentru corpul in crestere a copilului nu pot fi supraestimate. Conform statisticilor, 80% dintre copii de varsta scolara si prescolara sunt bolnaviciosi tocmai din cauza nepracticarii activitatilor fizice. In plus, prezenta bolilor cronice la astfel de copii este mult mai frecventa, decat la micutii obisnuiti cu o activitate fizica de la varsta frageda. Astfel, medicii pediatri au demonstrat ca activitatile sportive sistematice la copii contribuie la:

• Intarirea muschilor, plamanilor, sistemului cardiovascular si a sistemului muscular;

• Accelerarea proceselor metabolice;

• Cresterea si dezvoltarea atentiei, dexteritatii, rezistentei si vitezei de reactie;

• Intarirea sistemului imunitar;

Pe langa beneficiile enumerate mai sus, antrenamentul regulat disciplineaza micutul si il obisnuieste cu un mod de viata sanatos, in care nu exista loc pentru produsele care dauneaza sanatatii acestuia. 

Sportul ca modalitate de imbunatatire a sanatatii copilului tau 

Antrenamentele regulate imbunatatesc calitatea vietii si starea generala de sanatate nu doar la copilul tau, ci inclusiv este benefic pentru tine ca parinte si, chiar, pentru bunici. Un mod de viata sanatos nu doar previne aparitia numeroaselor boli si vicii, dar ajuta inclusiv la mentinerea si dezvoltarea psihica armonioasa. Cu alte cuvinte, sanatatea fizica si psihica a copilului depinde in totalitate de activitatile sportive. Iar daca aceste activitati aduc bucurie copilului, atunci beneficiile vor fi, prin urmare, mai mari. Vorbim, astfel despre cresterea imunitatii, intarirea sistemului cardiovascular, scheletic si respirator, dezvoltarea caracterului si a disciplinei.

Succesul in viata se datoreaza sportului

Orice persoana celebra si de sucees care iti vine in minte, de la o varsta frageda, a fost implicata activ in diverse activitati fizice sau sporturi de performanta. Astfel, este demonstrat faptul ca activitatile sportive formeaza caracterul si sporesc spiritul de competitie la copii. Caracterul micutului tau este intarit datorita activitatilor fizice regulate, care, intr-un final, favorizeaza aparitia rezultatelor asteptate.

Plus de energie

Stim cat de energici sunt copiii pe tot parcursul zilei. De aceea, exercitiile fizice favorizeaza combinarea energiei micutului cu efectele benefice pe care le primeste din efectuarea acestora. De asemenea, exercitiile fizice regulate favorizeaza calitatea somnului, precum si controlul emotional, fie ca vorbim de un test la scoala, fie de reusitele in generale ale micutului tau.

Organizare si disciplina

Datorita activitatilor fizice regulate, copiii invata sa-si foloseasca timpul intr-un mod rational, deoarece pe langa activitatile scolare, micutul tau va trebui sa gaseasca timp atat pentru temele de acasa, cat si pentru odihna. In acest caz, disciplina reprezinta factorul cheie in succesul si reusita copilului. 

Attitude te ajuta

Cu siguranta, sanatatea copilului tau este esentiala. Tocmai din acest motiv, Attitude a pregatit un program special creat pentru copii. Impreuna cu noi, micutul tau va avea parte de antrenamente distractive si, in acelasi timp, eficiente si benefice. Sanatatea si rezultatele copilului tau sunt prioritatea noastra! Mai multe detalii gasesti pe site-ul nostru: https://www.e-attitude.ro/. Nu ezita, fa o programare chiar acum!

Close
COȘ

Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

Program

Luni - Vineri:
7:00 - 22:00

Sâmbătă:
8:00 - 12:00

Urmărește-ne pe
ABOUT