Image Alt

Vacu Magic Beauty Line

REZULTATE GARANTATE ȘI EFICIENTE

Renunță la metodele tradiționale de slăbire și alege echipamentul Vacu Magic Beauty, dotat cu o bandă de alergare în interiorul unei capsule. Exercițiul presupune activitatea părții inferioare a corpului prin jogging, sub presiunea vidului din interiorul capsulei. Vacuumul îmbunătățește circulația sângelui la nivelul șoldurilor, taliei și feselor, astfel încât forma corpului se armonizează, iar celulita dispare chiar și după primele ședințe.

Echipamentul conține și o lampă cu infraroșii (IR), ce contribuie la ridicarea temperaturii corpului pentru facilitarea transpirației, regenerarea celulelor pielii și relaxarea mușchilor. În combinație cu efectul de vacuum, este stimulat procesul de vascularizare a țesutului adipos, astfel încât pierderea în greutate se observă în special prin pierderea în centimetri a zonelor „problemă”: talie, fese, picioare. Datorită capacității de înclinare a benzii de alergare, antrenamentul devine mai intens, iar rezultatele sunt mai eficiente.

Poți observa schimbări chiar și după primele 3 ședințe, iar după 6 ședințe rezultatele vor fi spectaculoase. Antrenamentul durează 30 de minute și se recomandă  maxim 2-3 ședințe pe săptămână.

Aparatul Vacu Magic oferă rezultate vizibile într-o perioadă foarte scurtă de timp. Totuși, dacă vrei să te bucuri de și mai multă eficiență în procesul tău de slăbire, Attitude îți oferă posibilitatea de a alege un program complex. Fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta și în dorința de a ajunge la forma pe care ți-o dorești. Planul propus de specialiștii noștri urmărește 3 pași esențiali în procesul de transformare: criosaună, fitness wellness și sport.

Vacu Magic este un echipament de fitness wellness ce intensifică procesul de slăbire prin intermediul sesiunilor de jogging într-un spațiu vid. O ședință durează doar 30 minute și este recomandată de maxim 2-3 ori pe săptămână.

BENEFICII PENTRU FRUMUSEȚE ȘI SĂNĂTATE

AJUTĂ LA ARDEREA GRĂSIMILOR ȘI LA CONSTRUCȚIA MASEI MUSCULARE

Se îmbunătățește circulația limfatică în așa numitele „zone dificile” (talie, fese, coapse etc.) și se determină eliberarea de acizi grași.

ACCELEREAZĂ CIRCULAȚIA SANGUINĂ

Radiatiile IR ajută la eliminarea țesutului adipos, topește grăsimile și regenerează celulele pielii.

RELAXEAZĂ ȘI OFERĂ O STARE DE BINE

Jogging-ul interactiv te ajută să te relaxezi și să te simți bine în timpul exercițiilor.

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT