Image Alt

Salina

RELAXAREA ÎNCEPE CU ȘEDINȚELE LA SALINĂ

Momentele tale de relaxare și stilul de viață sănătos încep la Attitude, locul în care înveți să ai grijă de tine. Salina Attitude este un spațiu ideal atât pentru relaxare, cât și pentru menținerea sănătății.

Pentru ca tu să îți recapeți starea de bine, am creat un spațiu primitor, asemănător salinelor naturale, cu pereți de sare de Himalaya. Bucură-te de efectele benefice ale unui întreg sejur pe litoral, în doar 20-30 minute de salină. Rolul pereților de sare este de a satura aerul cu aerosoli (ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu, brom, litiu, cupru, zinc, fluor, sodiu, siliciu și alte 15 microelemente) și de a oferi efecte de revigorare întregului organism. Terapia la salină îmbunătățește calitatea pielii, reglează disfuncțiile tiroidei, contribuie la eliminarea depresiilor, stresului și insomniilor.

Ședințele în salină sunt recomandate în special copiilor, persoanelor fumătoare, celor care au probleme de respirație și celor care vor să aibă un stil de viață relaxant și sănătos. Terapia cu sare este 100% naturală.

Îți mai punem la dispoziție și un program complex pentru slăbire, în care fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta și în dorința de a ajunge la forma pe care ți-o dorești. Planul propus de specialiștii noștri urmărește 3 pași esențiali în procesul de transformare (criosaună, fitness wellness și sport), pași completați de relaxarea oferită de ședințele la salină.

DESCOPERĂ BENEFICIILE ȘEDINȚELOR LA SALINĂ

AJUTĂ ÎN PROBLEMELE RESPIRATORII

Ședințele la salină tratează problemele respiratorii precum astmul, efectele secundare ale fumatului și bronșite.

REDUCE STRESUL ȘI OBOSEALA

Descarcă-te de grijile adunate de peste zi cu momente benefice pentru sănătate și relaxare.

TRATEAZĂ BOLILE DE PIELE

Îndepărtează problemele inestetice ale pielii: acnee, eczeme și psoriazis.

ÎNCEARCĂ ACUM BENEFICIILE SALINEI!

O ședință la salină durează 60 minute.

Alegerea celor
CURIOȘI

15 lei

/persoană

1

ședință

Căutătorii de
MOTIVAȚIE

70 lei

/persoană

5

ședințe

Pachet pentru
ENTUZIAȘTI

130 lei

/persoană

10

ședințe

CONTRAINDICAȚII

Ședințele la salină nu se recomandă pentru persoanele care suferă de anxietate sau care sunt claustrofobe, celor care suferă de tuberculoză, pneumonie sau gripă. De asemenea, persoanele care suferă de hipertensiune arterială sau de boli ale aparatului cardiovascular trebuie să consulte înainte un medic.

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni:
  7:00 - 20:00

  Marți - Vineri:
  7:00 - 20:00

  Sâmbăta:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT