Image Alt

Salina

ANTRENAMENTE PERSONALE ÎN SALINĂ

Momentele tale de relaxare și stilul de viață sănătos încep la Attitude, locul în care înveți să ai grijă de tine. Salina Attitude este un spațiu ideal, atât pentru destindere, cât și pentru punerea corpului în mișcare.

Pentru a-ți oferi toate beneficiile aferente, am creat un spațiu similar salinelor naturale, prin construirea pereților din sare roz de Himalaya. Aici vei avea parte de un aer saturat cu aerosoli (ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu, brom, litiu, cupru, zinc, fluor, sodiu, siliciu și multe alte microelemente), care îți va revigora întreg organismul în timpul exercițiilor.

Aici poți desfășura antrenamentele personale alături de antrenorul profesionist care te va ghida și îndruma pe tot parcursul ședinței. Vei învăța care sunt nevoile și limitările corpului tău și vei afla cum să le transformi în avantaje. În scurt timp vei observa toleranța și rezistența ta vor crește, iar starea ta de sănătate va deveni mai bună ca niciodată.

Exercițiile fizice realizate în interiorul salinei îți vor curăța căile respiratorii și îți vor eficientiza procesul de slăbire sau tonifiere. Antrenorul personal te va ajuta să îți găsești încrederea în sine și dorința de a duce la bun sfârșit fiecare sesiune de antrenament. Recomandăm antrenamentele personale în salină tuturor oamenilor, indiferent de vârstă, în special celor care se confruntă cu probleme respiratorii, celor care doresc să piardă în greutate, cât și celor care vor să își îmbunătățească stilul de viață.

DESCOPERĂ BENEFICIILE ȘEDINȚELOR LA SALINĂ

AJUTĂ ÎN PROBLEMELE RESPIRATORII

Ajută în probleme respiratorii – tratează problemele respiratorii, precum astmul, efectele secundare ale fumatului sau bronșitele

REDUCE STRESUL ȘI OBOSEALA

Contribuie la arderea grăsimilor – exercițiile te vor ajuta să ajungi cât mai ușor și rapid la greutatea dorită

TRATEAZĂ BOLILE DE PIELE

Tratează bolile de piele – te scapă de diverse afecțiuni ale pielii, precum acnee, eczeme sau psoriazis

Îți transformă stilul de viață

Îți transformă stilul de viață – fiecare antrenament te va aduce mai aproape de atingerea țelului setat la început

CONTRAINDICAȚII

Ședințele la salină nu se recomandă pentru persoanele care suferă de anxietate sau care sunt claustrofobe, celor care suferă de tuberculoză, pneumonie sau gripă. De asemenea, persoanele care suferă de hipertensiune arterială sau de boli ale aparatului cardiovascular trebuie să consulte înainte un medic.

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT