Image Alt

Roll Magic

MASAJ DE SLĂBIRE PENTRU REDEFINIREA SUPLEȚEI

Cum ar fi să ai parte de un masaj ce ajută la pierderea în greutate și la recapatarea energiei? Roll Magic este aparatul care îți oferă posibilitatea de a te bucura de un masaj de slăbire profesional, ce oferă rezultate vizibile de suplețe cu un efort minim, într-un timp scurt de 15 minute.

Echipamentul este dotat cu role din lemn masiv de fag, lampă colagen și raze IR. În acest mod, obții efectele mai multor terapii printr-un singur masaj: reducerea celulitei, arderea grăsimilor și creșterea metabolismului. Razele IR acționează la nivel limfatic, în timp ce masajul accelerează circulația sângelui, relaxează sistemul nervos și oxigenează mușchii.

Roll Magic este un aparat de fitness wellness recomandat persoanelor care vor să slăbească și să recapete flexibilitatea mușchilor printr-un masaj de energizare.

Acest serviciu oferă rezultate folosit independent de alte activități. Dacă vrei să te bucuri de și mai multă eficiență în procesul tău de slăbire, Attitude îți oferă posibilitatea de a alege un program complex. Fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta și în dorința de a ajunge la forma pe care ți-o dorești.

Planul propus de specialiștii noștri urmărește 3 pași esențiali în procesul de transformare: criosaună, fitness wellness și sport.

Ședințele de Roll Magic te susțin pe parcursul procesului de remodelare corporală, prin intermediul unui masaj de slăbire. Acest pas presupune doar 15 minute.

BENEFICII

REDUCE GRĂSIMEA ȘI CELULITA

Razele infraroșii ajută la eliminarea toxinelor acumulate în organism, accelerează metabolismul și reduc celulita.

CALMEAZĂ ȘI RELAXEAZĂ

Masajul realizat de Roll Magic ajută la relaxare și îți oferă energia specifică unui antrenament.

RELAXEAZĂ PIELEA ȘI ATENUEAZĂ CICATRICILE

Stimulează în mod natural corpul să producă enzime, fibre de elastină și colagen, care susțin structura pielii.

ACCELEREAZĂ CIRCULAȚIA SÂNGELUI

Masajul ajută în intensificarea circulației sângelui pentru a oferi pielii un aspect plăcut.

CREȘTE FLEXIBILITATEA MUSCHILOR

Stimulează mușchii și le mărește gradul de flexibilitate, fiind o modalitate de pregătire pentru un antrenament mai intens.

PREVINE LEZIUNILE MUSCULARE

Diminuează tensiunea musculară și antrenează mușchii prin contracțiile pe care le produce.

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT