Image Alt

Masaj

RELAXAREA ÎNCEPE CU ȘEDINȚELE LA SALINĂ

Activitățile tale zilnice devin din ce în ce mai obositoare și stresante, însă la Attitude găsești oaza ta de liniște, bucurându-te de o ședință de masaj binemeritată. Am pregătit  un spațiu special amenajat, cu un ambient intim și relaxant, perfect  pentru desfășurarea ședințelor de masaj.

Pentru a crea mai multă armonie în viața ta, este important ca, pe lângă trup, să-ți relaxezi și mintea. Așadar, aloca-ți timp doar pentru tine și fă-ți loc în agenda pentru  sesiunile de masaj pe care le meriți din plin și care te ajută să treci mult mai ușor peste rutina stresantă din fiecare zi.

Un masaj bine realizat înseamnă mai mult decât tehnică pentru relaxare. Prin masaj se remediază o serie de probleme importante din organism și se reface echilibrul energetic natural în corp, în vederea menținerii sănătății optime.

Pentru a-ți reîmprospăta simțurile, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de masaj, realizate de o persoană specializată în acest sens. Un plus oferit acestor ședințe de masaj este faptul că se utilizează și uleiuri esențiale, menite să sporească beneficiile oferite.

Datorită efectelor pozitive asupra circulației, masajul poate îmbunătăți cu până la 15% capacitatea de oxigenare a corpului. Acesta ajută la relaxarea mușchilor contractați și stimulează mușchii leneși ai corpului. Așadar, ținând cont de toate aceste aspecte, recomandăm masajul tuturor persoanelor care simt nevoia de puțin timp doar pentru ei, care simt că stresul zilnic îi apasă și care își doresc să se relaxeze în cel mai plăcut mod.

BENEFICIILE MASAJULUI

CONTRIBUIE ȘI AJUTĂ LA ELIMINAREA STRESULUI, INSOMNIILOR ȘI ANXIETĂȚII

AMELIOREAZĂ DURERILE MUSCULARE

TRATEAZĂ DURERILE DE SPATE

REGLEAZĂ ORGANISMUL DIN PUNCT DE VEDERE HORMONAL

ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR

AFECTEAZĂ POZITIV SISTEMUL NERVOS, STIMULÂND NERVII

ELIBEREAZĂ GLANDELE SUDORIPARE CARE AJUTĂ LA REVITALIZAREA ȘI DETOXIFIEREA PIELII

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT