Image Alt

Herbalsauna

O TERAPIE PENTRU SĂNĂTATE, FRUMUSEȚE ȘI TINEREȚE

Acordă-ți confortul de a te simți bine în propria piele. Attitude îți poate oferi relaxarea pe care o meriți cu un tip de saună ce te transpune într-o bucățică de natură, bucurându-te de efectele terapeutice benefice ale plantelor.

Herbalsauna este o saună umedă, compactă și, totodată, o metodă naturală de relaxare. Se diferențiază de celelalte tipuri de saună prin structura din lemn de cedru siberian, ecologic pur, unic, cu o vechime de 300 de ani. Acesta este un lemn rar, ce eliberează substanțe cu efect de distrugere a bacteriilor și a virusurilor.

Herbalsauna este o adevărată terapie pentru minte și trup, datorită combinației de abur saturat cu esențele din plante medicinale, îmbinate cu stimularea transpirației abundente. Această terapie face posibilă relaxarea fără a simți disconfort pentru respirație, fiind singura saună în care capul nu este expus căldurii și aburilor din interior. De aceea, este recomandată chiar și persoanelor care nu agreează băile fierbinți și saunele tradiționale.

Recomandare: înainte de a intra în herbalsauna, faceți un duș de igienizare pentru a îndepărta stratul de piele superficial, încărcat cu celule moarte.

Acest serviciu oferă rezultate vizibile, independent de alte activități, însă dacă vrei să te bucuri de și mai multă eficiență în procesul tău de slăbire, Attitude îți oferă posibilitatea de a alege un program complex. Fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta și în dorința de a ajunge la forma pe care ți-o dorești. Planul propus de specialiștii noștri urmărește 3 pași esențiali în procesul de transformare: criosaună, fitness wellness și sport.

Herbalsauna este o terapie de fitness wellness, ce ajută la detoxifiere, relaxare și îmbunătățirea metabolismului. Acest pas presupune doar 20 de minute.

HERBALSAUNA REPREZINTĂ UN RĂSFĂȚ PENTRU ÎNTREGUL ORGANISM

ELIMINĂ RAPID TOXINELE

Favorizează transpirația în abundență și ajută eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

RELAXEAZĂ CORPUL

Elimină efectele stresului, oboseala, durerile de cap și îmbolnăvirile repetate.

CURĂȚĂ PIELEA ÎN PROFUNZIME

Aburii conțin substanțe active din plante, ce deschid porii pielii și activează procesul de detoxifiere.

OFERĂ EFECTUL TERAPEUTIC AL PLANTELOR MEDICINALE

Temperatura din herbalsauna permite eliberarea uleiurilor esențiale conținute de plante, oferind beneficii naturale.

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE METABOLISMUL

Ajută în procesul de slăbire, prin arderea caloriilor și restabilirea energiei zilnice.

NU ÎNGREUNEAZĂ RESPIRAȚIA

Este o procedură ușor de suportat de către persoanele care nu agreează băile fierbinți și saunele tradiționale.

CONTRAINDICAȚII

Nu se recomandă a fi folosită de persoanele care suferă de afecțiuni cardiace și circulatorii grave, de boli renale și hepatice.

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT