Image Alt

Criosauna

Ai

10 sedinte

de Roll Magic

gratis

REMODELARE CORPORALĂ CU O TERAPIE PENTRU SĂNĂTATE

Atenția pentru felul în care arăți nu trebuie să ignore beneficiile sănătoase ale metodelor folosite. La Attitude găsești terapia ce oferă rezultate imediate, iar scăderea în greutate se realizează în mod sănătos.

Criosauna este o terapie ce transformă frigul într-un aliat important în procesul tău de slăbire. Expunerea la temperaturi foarte scăzute, de până la -180 grade Celsius te ajută cu succes să scapi de celulită și oferă fermitate pielii tale. Doar 3 minute de criosaună sunt suficiente pentru a observa rezultatele: diminuarea aspectului de coajă de portocală , revitalizarea și energizarea corpului,  redobândirea frumuseții și tonusului pielii.

Senzația de frig nu este greu de suportat, datorită aerului uscat și controlat. Acest serviciu este dedicat în special persoanelor care vor să slăbească eficient și în timp util.

Procedeul se desfășoară în condiții totale de siguranță, iar o echipă profesionistă monitorizează procesul tău de slăbire, fiind oricând disponibilă să îți ofere consiliere, sfaturi și motivație pentru a avea rezultate maxime.

Acest serviciu oferă rezultate independent de alte activități, însă te poți bucura de și mai multă eficiență în procesul tău de slăbire, alegând un program complex. Fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta și te ajută să ajungi la forma pe care ți-o dorești. Planul propus de specialiștii noștri urmărește 3 pași esențiali în procesul de transformare: criosaună, fitness wellness și sport.

Criosauna energizează corpul și îl pregătește treptat pentru efortul activităților fizice pe care urmează să le efectueze.  În această fază ce constă în ședințe de doar 1-3 minute, te bucuri de o senzație de bine, revitalizantă și scapi de aspectul neplăcut al celulitei.

BENEFICII PENTRU FRUMUSEȚE ȘI SĂNĂTATE

PROCEDURĂ SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ

O ședință de criosaună durează doar 1-3 minute, iar rezultatele sunt vizibile observi încă de la primele ședințe.

REDUCE RIDURILE ȘI EFECTELE ÎMBĂTRÂNIRII

Pielea ta își recapătă fermitatea și elasticitatea, iar efectele îmbătrânirii sunt diminuate.

UTILĂ ÎN RECUPERAREA DUPĂ TRAUMATISME SAU INTERVENȚII CHIRURGICALE

Criosauna este o terapie ce te ajută în recuperarea leziunilor cronice sau acute.

ELIMINĂ CELULITA

Temperatura scăzută de-180 grade Celsius ajută la diminuarea celulitei și tonifierea mușchilor.

REGLEAZĂ TULBURĂRILE METABOLICE ȘI ENDOCRINE

Expunerea la frig ajută în restabilirea funcționării corecte a sistemului endocrin și al ritmului metabolic.

BENEFICIEZI DE CONSILIERE ALIMENTARĂ ÎN ABONAMENT

La fiecare abonament de criosauna, beneficiezi și de un plan alimentar potrivit pentru tine.

CONTRAINDICAȚII

Înainte de a încerca serviciul de criosaună ar fi bine să consultați un medic și să vă asigurați că nu aveți una dintre problemele următoare:

 • Hipertensiune
 • Angina instabilă
 • Infarct miocardic
 • Insuficiență cardiacă congestivă
 • Insuficiență renală în stadiu terminal
 • Sindromul Raynaud

Formular rezervare
  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT