Image Alt

Aqua Bike Magic®

Ai

10 sedinte

de Roll Magic

gratis

PUTEREA APEI ÎN ANTRENAMENTUL DE SLĂBIRE

Attitude îți oferă un program de antrenament pentru rezultate vizibile în cel mai scurt timp și îți  pune la dispoziție echipamente profesionale în cadrul singurei săli de fitness wellness din Iași. Cu ajutorul Aqua Bike Magic®, beneficiezi de experiența ședințelor de sport făcute în apă, ca o metodă sigură de tonifiere a mușchilor.

Datorită mișcării de pedalare sub apă și a beneficiilor hidromasajului, antrenamentul îți oferă suplețe, tonifiere și relaxare în același timp. Aqua Bike Magic® propune un efort de tip cardio, cu un consum caloric foarte ridicat, în care scapi de celulită, tonifiezi corpul și arzi grăsimile. Recomandăm acest exercițiu tuturor persoanelor, indiferent de vârstă și condiție fizică.

Conceptul inovator al echipamentului are la bază un principiu de acționare benefic pentru sănătate: apa crește rezistența pedalării, astfel încât mușchii lucrează mai eficient. Aqua Bike Magic® este conceput pentru a oferi beneficiile a două terapii pentru remodelare corporală, într-un singur dispozitiv: hidromasajul accelerează metabolismul, îmbunătățește circulația și ameliorează durerile de spate, iar ozonoterapia are efect de oxidare asupra celulelor moarte, reduce ridurile și catifelează pielea.

Acest serviciu oferă rezultate independent de alte activități, însă te poți bucura de și mai multă eficiență în procesul tău de slăbire, alegând un program complex.  Fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta și în dorința de a ajunge la forma pe care ți-o dorești. Planul propus de specialiștii noștri urmărește 3 pași esențiali în procesul de transformare: criosaună, fitness wellness și sport.

Aqua Bike Magic® este un echipament profesional de fitness wellness, ce are ca scop motivarea și pregătirea corpului, oferindu-ți energie și o stare de bine. O ședință Aqua Bike durează doar 30- 45 de minute.

MIȘCAREA SUB APĂ ADUCE BENEFICII PENTRU FRUMUSEȚE:

TONIFIAZĂ

Datorită hidromasajului, se intensifică procesul de remodelare al corpului.

ACTIVEAZĂ SISTEMUL LIMFATIC

Tratează retenția de apă și oboseala cronică cu ajutorul exercițiilor sub apă.

EXFOLIAZĂ PIELEA

Prin intermediul antrenamentelor cu Aqua Bike, se oxidează celulele moarte, iar pielea devine mai catifelată.

EFORTUL ESTE PLĂCUT ȘI EFICIENT

Apa crește rezistența pedalării, în timp ce mușchii lucrează mai eficient.

BENEFICII PENTRU RECUPERARE

Hidromasajul diminuează durerile de spate și ajută la recuperarea în urma fracturilor și la îmbunătățirea circulației.

OFERĂ REZULTATE INDIFERENT DE VÂRSTĂ

Oricine poate încerca Aqua Bike Magic® pentru a se bucura de un corp frumos și tonifiat.

ÎNCEARCĂ ACUM BENEFICIILE AQUA BIKE MAGIC

O ședință de Aqua Bike durează între 30 și 45 minute.

Alegerea celor
CURIOȘI

70 lei

/persoană

1

ședință

Căutătorii de
MOTIVAȚIE

270 lei

/persoană

5

ședințe

Pachet pentru
ENTUZIAȘTI

400 lei

/persoană

10

ședințe

Formular rezervare
  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT