Image Alt

ANTRENOR PERSONAL

TE ÎNCURAJĂM SĂ AJUNGI LA FORMA DORITĂ PENTRU CORPUL TĂU

Găsește motivația de care ai nevoie în procesul tău de transformare, alături de un antrenor personal. Dacă vrei să-ți schimbi stilul de viață, antrenorii noștri te vor ajuta să obții o siluetă armonioasă, să fii mai energică, plină de viață și atentă la alegerile alimentare din fiecare zi.

De asemenea, vei avea mereu alături un profesionist care monitorizează în permanență programul potrivit pentru nevoile tale. Vei primi sfaturi despre modul de execuție și vei găsi motivația și energia necesară pentru ca tu să te bucuri de rezultate pozitive într-un timp cât mai scurt.

Exercițiile alături de un antrenor personal oferă rezultate, fără a fi nevoie să folosești și alte tipuri de antrenamente. Dacă vrei să te bucuri de și mai multă eficiență în procesul tău de slăbire, Attitude îți oferă posibilitatea de a alege un program complex, în care fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta de a ajunge la forma pe care ți-o dorești.

Antrenamentele de sport reprezintă etapa finală, de obținere a formei pe care ți-o dorești, cu ajutorul exercițiilor ce solicită părțile principale ale corpului pentru definire și tonifiere.

ÎNCEARCĂ ACUM BENEFICIILE UNUI ANTRENAMENT CU UN PROFESIONIST

O ședință cu antrenor personal durează 50 minute.

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT