Image Alt

Antrenamente de grup copii

BUCURĂ-TE DE SPORT ALĂTURI DE OAMENI LA FEL DE MOTIVAȚI CA TINE

Sportul ne conectează și ne aduce tuturor o stare de bine. La Attitude te bucuri de orele de antrenament alături de o echipă de oameni entuziaști, care vor să aibă un stil de viață sănătos.

Antrenamentele de grup oferă rezultate, fără a fi nevoie de alte tipuri de antrenamente. Dacă îți dorești să te bucuri de și mai multă eficiență în procesul tău de slăbire, Attitude îți oferă posibilitatea de a alege un program complex, în care fiecare etapă are un rol esențial în schimbarea ta de a ajunge la forma pe care ți-o dorești.

Planul propus de specialiștii noștri urmărește 3 pași esențiali în procesul de transformare: criosaună, fitness wellness și sport. Antrenamentele de sport reprezintă etapa finală de căpătare a formei pe care ți-o dorești, cu ajutorul exercițiilor ce solicită părțile principale ale corpului pentru definire și tonifiere.

ALIMENTEAZĂ-TE CU ENERGIE PRIN INTERMEDIUL ANTRENAMENTELOR DE GRUP

Antrenamentele durează aproximativ 50 de minute.

Alegerea celor
CURIOȘI

30 lei

/persoană

1

ședință

Căutătorii de
MOTIVAȚIE

100 lei/lună

/persoană

8

ședințe

Pachet pentru
ENTUZIAȘTI

180 lei/lună

/persoană

12

ședințe

Formular rezervare
  Ai

  10 sedinte

  de Roll Magic

  gratis

  Close
  COȘ

  Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

  Program

  Luni - Vineri:
  7:00 - 22:00

  Sâmbătă:
  8:00 - 12:00

  Urmărește-ne pe
  ABOUT