Herbalsauna este o procedură terapeutică potrivită persoanelor care nu agreează băile fierbinți sau saunele umede tipice, care promite numeroase beneficii printre care se numără îmbunătățirea calității pielii, întinerirea țesuturilor, obținând, astfel, un aspect mai plăcut. Herbalsauna este, de asemenea, o saună umedă însă specificul acesteia este dat de faptul că întreaga procedură are loc într-o saună din lemn de cedru, iar aburul generat de aceasta aparține unor amestecuri de plante benefice pentru corp.

Pregătirea pentru procedura terapeutică herbalsauna…

În ceea ce privește pregătirea pentru procedura terapeutică herbalsauna, trebuie să aveți în vedere că înainte este necesar să pregătiți corpul, pregătire care constă în igienizarea corpului prin îmbăiere și de o exfoliere riguroasă a pielii.

În ce constă procedura terapeutică herbalsauna și cum funcționează?

Spațiul în care are loc întreaga procedură terapeutică herbalsauna este o saună umedă cu o formă cilindrică creată special pentru o singură persoană. Herbalsauna este construită în așa fel încât corpul să fie înauntrul saunei umede, iar capul, în exteriorul acesteia, lucru ce permite o mai bună respirație față de saunele umede tradiționale. Specificul acestei saune herbalsauna este dat tocmai de materialul din care este făcută, și anume lemn de cedru, cunoscut și sub denumirea de pin siberian datorită efectelor miraculoase pe care le produce atunci când este încălzit.

Întreaga procedură terapeutică herbalsauna are o durată minimă de 15 minute și constă în simpla introducere a corpului în interiorul spațiului destinat acestuia. Herbalsauna poate fi folosită atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Beneficiile procedurii terapeutice herbalsauna

Efectele miraculoase ale procedurii terapeutice herbalsauna vin din două direcții, creând în acest fel o simbioză perfectă în ceea ce privește beneficiile pe care promite să le ofere. În primul rând, o ramură a beneficiilor oferite de herbalsauna vine din direcția materialului ales pentru construcția saunei: lemn de cedru, cunoscut și sub denumirea de pin siberian, material care prin încălzire eliberează substanțe biologic active specifice care au efect direct asupra pielii, iar cealaltă ramură a beneficiilor oferite de herbalsauna vine din direcția plantelor și amestecurilor de plante atent alese și folosite în timpul saunei care, la rândul lor, oferă efecte benefice asupra pielii.

În comparație cu saunele umede tradiționale, sauna umedă herbalsauna prezintă o serie de avantaje:

1. Aburii eliberați de herbalsauna. În ceea ce privește aburii eliberați în timpul procedurii de herbalsauna, aceștia sunt o combinație între aburii rezultați în urma încălzirii materialului din care este construită sauna și aburii rezultați din încălzirea plantelor și amestecurilor de plante folosite. Eliberarea de aburi servește la deschiderea porilor și detoxificare, fapt ce ajută la îmbunătățirea calității pielii.

2. Procedura terapeutică herbalsauna permite o mai bună respirație. Spre deosebire de saunele tradiționale, sauna umedă herbalsauna permite păstrarea capului în exteriorul saunei, aspect care conduce la concluzia că respirația este facilitată pe tot timpul procedurii.

Plantele și amestecurile de plante utilizate în timpul procedurii herbalsauna

Sauna umedă herbalsauna permite valorificarea uleiurilor esențiale și a substanțelor active, prin intermediul aburului, rezultate din plantele și amestecurile de plante utilizate. În interiorul rezervorului destinat plantelor se pot  introduce: eucalipt, iarbă dulce, pin, salvie, cimbru, rozmarin, uleiuri esențiale și multe altele…

Herbalsauna este o saună umedă care se adresează tutror categoriilor de vârste. Printre beneficiile promise de utilizarea procedurii terapeutice herbalsauna se numără îmbunătățirea metabolismului, îmbunătățirea calității pielii, eliminarea stresului, deoarece este o activitate relaxantă, ajută la eliminarea celulitei și ajută la combaterea durerilor reumatice și musculare.

Citeste si:

Close
COȘ

Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

Program

Luni - Vineri:
7:00 - 22:00

Sâmbătă:
8:00 - 12:00

Urmărește-ne pe
ABOUT