Anul 2020 este cu siguranta diferit fata de anii anteriori. Daca ti-ai propus de mult sa incepi un stil de viata sanatos, dar inca esti in cautarea motivatiei, exista locul potrivit unde siguranta primeaza, iar obiectivele prind contur pe zi ce trece.

Stim ca a fost destul de usor sa iti dai seama despre ce e vorba. Ei bine, la Attitude tinem cont de toate detaliile ca tu sa fii protejat, dar in acelasi timp sa nu resimti nicio schimbare. Serviciile noastre sunt la fel, iar zambetul este, de asemenea, nelipsit.

Chiar daca noi am tinut mereu cont de igiena, reguli si siguranta, vrem ca tu sa stii toate masurile pe care noi le-am luat in acesta perioada.

Dezinfectantul nelipsit

Poate produsul anului, dezinfectantul este nelipsit din orice loc, iar noi nu facem exceptie. Mainile noastre ating diverse suprafete, iar acest simplu proces te scapa de griji. In cateva secunde mainile tale sunt curate si gata sa participe la activitatile marca Attitude! Atinge-ti obiectivele in siguranta deplina!

Botosei de unica folosinta

Stim cat de simpatici sunt botoseii de unica folosinta, dar mai ales cat de utili sunt acestia. De aceea, imediat cum intri pe usa noastra, vei primi in dar o pereche de papuci de unica folosinta. Mereu la moda, mereu potriviti oricarei tinute, iti garantam ca acestia iti vor completa vestimentatia. De ce ii purtam? Pentru ca talpile pantofilor nostri pasesc oriunde. Chiar daca pare greu de crezut, acestea aduna bacterii, microbi si virusuri. Nu vrem sa ne descaltam clientii, de aceea am recurs la botoseii simpatici ce acopera in totalitate incaltarile.

Numar de programari reduse

Unde-s multi puterea creste, dar nu si la Attitude! Am ales sa reducem numarul de programari pentru ca persoanele care ne viziteaza sa fie in siguranta mereu. Uita de locurile aglomerate cand vii la noi! Iti oferim spatiul de care ai nevoie pentru ca activitatile tale sa fie desfasurate fara griji. Totusi, trebuie sa mentionam si faptul ca vizitele la noi se fac doar pe baza de programare, asa ca nu ezita sa ne suni!

Curatenie, curatenie si iar curatenie

Mereu am tinut cont de modul in care arata sediul Attitude, de la podele pana la lustruirea aparatelor. Totusi, vrem iti impartasim cateva detalii despre noi. Ei bine, fiecare aparat este dezinfectat dupa fiecare utilizare, astfel incat tu sa te bucuri de efectele serviciilor noastre intr-un mediu pe deplin sigur. In plus, fieacare coltisor al incaperilor este curatat pana la cel mai mic detaliu. Proasoapele noastre cunosc doar 2 etape: mainile tale si masina de spalat. Asadar fiecare prosop este curatat dupa orice atingere din partea clientilor nostri. Ne place sa fim perfectionisti si vrem sa credem ca aceasta este intotdeauna o calitate.

Aparate individuale

Ne place sa fim unici, de la idei, aspect, pana la aparate. De aceea, majoritatea aparatelor noastre sunt individuale, exceptii fiind putine. In momentul in care alegi un serviciu de-ale noastre, fii sigur ca vei fi alaturi doar de personal, care te va indruma si ajuta pe tot parcursul sedintei. Alege sa fii unic la Attitude!

Stim ca regulile actuale ne indeamna la sedentarism si stat in casa. Totusi, vrem sa iti reamintim ca oricum ar fi vremurile, nu trebuie sa lasi obiectivele sa astepte. Attitude este un loc sigur atat din punct de vedere al sigurantei, cat si al rezultatelor tale. Incepe de maine! 

Close
COȘ

Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

Program

Luni - Vineri:
7:00 - 22:00

Sâmbătă:
8:00 - 12:00

Urmărește-ne pe
ABOUT