Image Alt

Despre noi

Schimbarea pornește de la tine și continuă la Attitude

Într-o lume din ce în ce mai sedentară, misiunea noastră este să te ajutăm să-ți descoperi obiectivele și de a fi lângă tine pas cu pas pentru îndeplinirea lor. Redescoperă și trăiește exploziile de energie și plăcerea de a face mișcare, într-un spațiu intim și prietenos, luminos și aerisit în mod natural, exact așa cum îți doreai. 

Attitude este locul în care înveți să te simți bine în propria piele și care te încurajează să adopți un stil de viață sănătos pentru a obține corpul pe care ți-l dorești. Echipa noastră îți oferă opțiunea unui program complet de pregătire și transformare a corpului cu criosaună, fitness wellness și sport și te ajută să ai un program disciplinat.

Alternative pentru slăbire, relaxare și detoxifiere.

La Attitude scazi în centimetri și kilograme, iar în același timp aduni energie pozitivă și îți relaxezi trupul și mintea după o zi încărcată. 

Știm că de multe ori lipsa timpului, stresul și activitățile zilnice îți distrag atenția de la propria persoană. Tocmai din acest motiv, noi îți oferim liniștea și relaxarea de care ai nevoie, împreună cu posibilitatea de a face o mișcare ușoară, destresantă.

REMODELARE CORPORALĂ
CU O TERAPIE PENTRU SĂNĂTATE

Attitude este singura sală de fitness wellness din Iași, dotată cu aparatură ultramodernă, care te ajută să ai rezultate vizibile, într-un timp cât mai scurt. Centrul nostru îmbină partea clasică de sport cu serviciile de consiliere nutrițională prietenoasă și cu echipamentele profesionale de fitness wellness. 

Descoperă serviciile noastre rapide de criosauna, vacu magic, roll magic, herbal sauna sau încearcă ședințele de relaxate în salină și masaj. Fiecare dintre aceste servicii poate fi realizat independent și oferă rezultate vizibile pentru corpul tău. Chiar și persoanele care caută un loc de recuperare pentru leziunile acute și cronice găsesc aici echipamentele necesare.

Fii parte din povestea Attitude

Serviciile noastre de mișcare și relaxare sunt dedicate tuturor persoanelor care vor să aibă un stil de viață sănătos sau să slăbească, dar nu știu de unde să înceapă. 

Rezultatele tale sunt prioritatea noastră, așa că te provocăm la schimbare!

1600
CLIENȚI MULȚUMIȚI
9000
ȘEDINȚE CRIOSAUNĂ
13600
ANTRENAMENTE
6
ANTRENORI ENTUZIAȘTI

SUNTEM PARTENERII TĂI DE ÎNCREDERE

Rezultatele tale sunt prioritatea noastră, așa că îți oferim un set complet de servicii de mișcare și relaxare, dedicate tuturor persoanelor care vor să să aibă un stil de viață sănătos.

TE DERANJEAZĂ KILOGRAMELE ÎN PLUS?

Oferim un program complet de slăbit sănătos, ce pregătește treptat corpul de transformare: criosaună, fitness wellness, sport.

VREI SĂ SLĂBEȘTI RAPID?

Te ajutăm să economisești timp cu alternative de slăbit rapid, în mod profesional și sănătos, cu proceduri și antrenamente ce durează între 3 și 30 minute.

ÎȚI DOREȘTI UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS?

Te încurajăm să îți menții trupul și starea de spirit în cea mai bună formă, zi de zi, alături de o echipă entuziastă.

AI NEVOIE DE RECUPERARE FIZICĂ?

Îți punem la dispoziție o sală fitness dotată cu o serie de echipamente profesionale, ce ajută la vindecarea și reabilitarea leziunilor acute și cronice.

Close
COȘ

Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

Program

Luni - Vineri:
7:00 - 22:00

Sâmbătă:
8:00 - 12:00

Urmărește-ne pe
ABOUT