Când te gândești că trebuie să slăbești, ce îți vine prima dată în minte? Probabil „trebuie să merg la sală”.

Ce mulți nu știu – dar ar trebui să descopere – este faptul că a merge la sală nu înseamnă doar antrenamente cu greutăți, pillates sau fitness. Uneori, înseamnă ședințe ce durează între 3 și 30 de minute, realizate cu ajutorul unor echipamente performante.

Unul dintre aceste aparate este și Vacu Magic, cunoscut, în special, pentru faptul că te ajută să slăbești în centimetri. Pentru că subiectul echipamentelor fitness este, încă, unul puțin dezbătut, ne-am gândit să răspundem celor mai frecvente întrebări pe care le primim de la clienții noștri în cadrul unui articol.

Astfel, am răspuns la 7 întrebări clasice despre echipamentul Vacu Magic. Descoperă răspunsul pentru fiecare!

1. CE ESTE VACU MAGIC?

Vacu Magic Beauty Line este un echipament de fitness-wellness, disponibil în Iași la Attitude.

Acesta presupune o bandă de alergare în interiorul unei capsule vidate. De asemenea, echipamentul conține o lampă cu infraroșu, ce are rolul de ridica temperatura corpului.

2. CUM FUNCȚIONEAZĂ ACEST APARAT?

Vacu Magic funcționează ca o bandă de alergare obișnuită, numai că mult mai eficient.

Atunci când intri în capsula specială, aerul din cadrul acesteia este eliminat, așa că exercițiul de jogging va fi mai intens decât în mod obișnuit. În plus, lampa cu infraroșu are rolul de a facilita transpirația și, deci, eliminarea grăsimilor. O ședință de Vacu Magic presupune 30 de minute de alergare în spațiu vid, cu creșterea intensității în funcția de rezistență.

Echipamentul dispune de capacitatea de înclinare a benzii de alergare, ceea ce intensifică antrenamentele și stimulează întregul organism.

3. DE CE PARTEA INFERIOARĂ A CORPULUI ESTE ÎNTR-UN SPAȚIU VID?

Sunt două motive principale pentru care Vacu Magic utilizează vacuumul în procesul de slăbire:

  • Mai mult efort = rezultate mai rapide: Mișcarea este îngreunată în vid, motiv pentru care vei depune mai mult efort pentru a realiza antrenamentul.
  • Sunt vizate zonele „problemă”: Lampa cu infraroșu și vacuumul din cadrul capsulei speciale stimulează procesul de vascularizare a țesutului adipos. Pe scurt, Vacu Magic acționează rapid și sigur asupra taliei, feselor și picioarelor.

4. CARE SUNT REZULTATELE ȘI CÂT DE REPEDE APAR?

Ne place să credem că Vacu Magic este un fel de Făt Frumos al echipamentelor fitness.

Te întrebi de ce? E simplu: acesta te ajută să slăbești într-o zi cât alții în zece.

Din experiențele clienților noștri, rezultatele încep să devină vizibile după primele 3 ședințe și devin mai surprinzătoare cu fiecare antrenament realizat. Dacă mai iei în considerare și faptul că o ședință durează doar 30 minute, lucrurile devin clare. Tot ce vei dori să mai afli este când poți veni la sală.

5. CÂT DE DES POT VENI LA ȘEDINȚELE DE VACU MAGIC?

Sunt recomandate maxim 2 sau 3 ședințe pe săptămână.

Lampa cu infraroșu și efectul de vacuum din interiorul capsulei determină eliberarea acizilor grași din organism. Totuși, este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru ca aceștia să fie eliminați complet. De aceea, ședințele de Vacu Magic pot fi completate de alte tipuri de exerciții, cum ar fi la Aqua Bike sau chiar antrenamentele de grup. În acest mod, poți fi sigur că lucrezi în mod constant pentru transformarea corpului tău, fără să îl pui în pericol.

6. MAI OFERĂ ȘI ALTE BENEFICII ACEST APARAT?

Da. În primul rând, așa cum am mai discutat, Vacu Magic stimulează circulația sanguină și ajută la regenerarea celulelor pielii.

Un alt beneficiu important este stare de bine pe care o obții în urma acestui antrenament. Jogging-ul interactiv pe care echipamentul îl propune te ajută să te relaxezi și îți oferă, în același timp, energie pentru întreaga zi.

7. CÂT COSTĂ O ȘEDINȚĂ?

O ședință costă 50 de lei, însă poți alege dintre pachetele speciale pe care ți le punem la dispoziție. În funcție de motivația și obiectivele tale, poți alege pachete cu 5, 10 sau chiar 20 de ședințe.

Dacă vrei mai multe detalii, le găsești pe pagina dedicată acestui echipament.

De asemenea, îți recomandăm să fii atentă și la promoțiile active pe site, unde poți încerca Vacu Magic în combinație cu alte antrenamente și echipamente de fitness.

Citeste si:

Close
COȘ

Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

Program

Luni - Vineri:
7:00 - 22:00

Sâmbătă:
8:00 - 12:00

Urmărește-ne pe
ABOUT