Traim intr-o alerta continua. Mereu suntem pe fuga si uitam sa ne acordam clipele de ragaz de care avem nevoie. Cand rutina isi pune amprenta asupra organismului, masajul este o evadare binemeritata. Acele cateva clipe magice fac minuni si ne pregatesc pentru zilele incarcate ce urmeaza. Daca vrei sa afli  cateva beneficii ale masajului, citeste in continuare. 

Masajul este o activitate manuala ce se rasfrage asupra tesuturilor moi si a musculaturii pentru obtinerea efectelor terapeutice si de relaxare. Beneficiile acestei terapii sunt remarcate la nivel muscular, mintal sau spiritual. Beneficiile acestei terapii sunt numeroase, dintre care:

1. Masajul ajuta la eliminarea sau ameliorarea stresului, anxietatii si insomniilor

Stresul, anxietatea si insomniile sunt cu siguranta bolile secolului. Intr-o lume in care tot mai multi oameni sufera de pe urma acestora, masajul este antidot. Cum? Ei bine, acestea se manifesta prin stari de neliniste, tensiune sau frica si orice activiate din timpul zilei se complica. Iar in timpul unei sedinte de masaj, corpul se relaxeaza total, atat la nivel fizic, cat si psihic. Muschii ce se detesioneaza contribuie la o stare de bine si de euforie. In plus, in timpul sedintei poate aparea nevoia de a dormi, ceea ce ajuta in cazul insomniilor.

2. Intareste sistemul imunitar

Daca te confrunti destul de des cu perioade stresante, trebuie sa stii ca sistemul tau imunitar va fi slabit, astfel esti predispus la diferite probleme de sanatate. Totusi, un studiu realizat in 2010 a dovedit ca sedintele regulate de masaj ajuta la mentinerea unui numar adecvat de celule albe. Acestea au rolul de a lupta cu bolile si infectiile din organism. In plus, este mai bine sa previi decat sa tratezi, iar sedintele de masaj sunt perfecte in orice situatie.

3. Amelioreaza durerile musculare si trateaza durerile de spate

Cand petreci 8-9 ore la birou sau jobul tau presupune sa manipulezi diverse obiecte grele, durerile musculare sau de spate sunt inevitabile. Daca vrei sa combati aceste efecte, sedintele de masaj sunt solutia perfecta. De ce? Ei bine, in timpul unei sedinte de masaj, musculatura se relaxeaza si elibereaza tensiunea acumulata in timp. In plus, ii poti spune maseorului in ce zone se manifesta durerea. Acesta va sti sigur cum sa execute miscarile pentru a ameliora sau elimina durerile.  

4. Imbunatateste postura corpului

Daca ai dureri musculare si te simti obosit, este foarte posibil sa stai in pozitii incomode. Fie la birou sau in timpul somnului, acestea isi arata efectele mai devreme sau mai tarziu. O pozitie gresita a corpului si sedentarismul sunt  caile sigure spre probleme de sanatate grave si dureroase. Daca vrei sa combati sau sa previi o astfel de situatie, masajul este cheia spre sanatatea ta. Cand muschii sunt detensionati, corpul tau are tendinta sa revina la pozitia naturala, una corecta de altfel. 

5. Calmeaza durerile de cap

De cele mai multe ori durerile de cap apar in perioade in care stresul si oboseala acapareaza activitatile zilnice. Daca vrei sa elimini durerile de cap, este necesar sa inlaturi  principalele cauze. De aceea, sedintele de masaj sunt un bun aliat impotriva stresului si a oboselii. In plus, sedintele regulate de masaj asigura o relaxare constanta a organismului, asadar durerile de cap vor fi din ce in ce mai rare. 

Daca ti-am oferit motive bune si pertinente sa alegi o evadare din rutina cu ajutorul sedintelor de masaj, te asteptam la Attitude! Relaxarea incepe cu noi! 

Te asteptam in vizita sau pe site-ul nostru pentru mai multe detalii despre programari si beneficii. Il gasesti aici: masaj.

Close
COȘ

Când timpul este o resursă importantă pe care o utilizezi cu grijă, e greu să găsești posibilități de slăbire rapidă, eficientă și sănătoasă. Attitude îți prezintă o gamă largă de alternative pe care să le folosești atunci când vrei să pierzi în greutate într-un timp foarte scurt și într-un mod ce nu îți afectează sănătatea. Propune-ți schimbarea și rezultatele vor apărea rapid.

Program

Luni - Vineri:
7:00 - 22:00

Sâmbătă:
8:00 - 12:00

Urmărește-ne pe
ABOUT